Terug naar de startpagina
   
  Plaats hier zelf een oproep.
   
  Geeft een overzicht van de actuele oproepen.
   
  Stuur een e-mail aan de Postbode!
   
 

     
E-mail-adres

Heb je geen e-mail-adres? Is het adres wat je hebt niet anoniem genoeg? Deel je je e-mail-adres met anderen? Maak je lever geen gebruik van je adres op het werk?

Neem dan een echt anoniem adres. Op het internet zijn verschillende mogelijkheden om aan een gratis adres te komen. Hieronder staan een aantal links aangegeven waar een e-mail-adres is te krijgen.

Veilig e-mailadres

Als je een werkelijk veilig e-mailadres zoekt, neem dan een Hushmail-adres. Hushmail geeft de zekerheid van SSL met het https-protocol. Geen meekijkers dus.
Daarnaast kunnen Hushmailgebruikers onderling PGP gebruiken. D.w.z. dat de teksten onleesbaar worden versleuteld en pas door de juiste ontvanger worden ontcijferd.
Tenslotte weten correspondenten altijd zeker dat ze met de juiste verzender en de juiste ontvanger te maken hebben dankzij het gebruik van certificaten.

Klik hier:Hushmail-adres

Free Email

Overige door Anoniem aanbevolen e-mail services:

   
     
   
In de meeste gevallen worden om een naam en een e-mail-adres gevraagd. Dat e-mail adres is je eigen adres waar de aanmeld gegevens naar toe worden gezonden. Dit adres blijft geheim. Pas wel op dat je niet je echte naam opgeeft als om een naam wordt gevraagd. Deze naam wordt namelijk ook als afzender gebruikt.